Ilyen a hatékony billentyűzet tisztítás!

fail

Ebben a tesztben valami olyasmit próbáltunk ki, amivel gyorsan és sikeresen kitisztítható a billentyűzetünk…

Biztosan nem gondolnád, de az íróasztalunkon, a billentyűzeten, illetve mobiltelefonunkon nagyjából 10x annyi baktérium van mint egy átlagos WC ülőkén! Ez elsőre hihetetlen, de ha jobban belegondolunk rá kell jönnünk hogy valóságos.

7814.ee680b989fb20c64054914d72a0a6681Nagyjából így néz ki egy ápolatlan klaviatúra. Na jó, ez kicsit azért túlzás, de el sem hiszed hogy mennyi piszok megmarad a gombok között. Hiszen felette eszünk, hullik a hajunk és portalanítása is kimarad a takarításoknál.
Próbáljuk csak ki! Fordítsd fejjel lefelé a billentyűzetet és rázd meg picit… Ugye?!

Nem sok lehetőségünk van amikor a kitisztításának módszerei között válogatunk, a vizes ruhák és a sok vegyszer semmiképp nem tesz jót neki, de van megoldás!

1014
Ez a vagány kis ragacs befolyik a gombok közé, ezután pedig egy mozdulattal eltávolítható, a ragacsunk pedig szépen kihozza magával a gombok közötti szennyeződést is.

Ilyen egyszerű a megoldás, mi mégis csak most hallottunk róla először. Most már nem kell szétszedni a laptopot ahhoz hogy kitudjuk tisztítani. A kapott darabot is megtartottuk, biztos szükség lesz még rá…

A billentyűzet tisztító ragacsot ide kattintva tudod beszerezni: http://kutyubazar.hu/ragacs

… és a videó sem maradhat el:

 

Tetszik a cikkem? Oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások