Csodás göndör fürtök, hajsérülés nélkül!

gondor

Tényleg működik a varázslat? Bárkinek lehet ragyogó göndör frizurája, a haj számára káros és költséges göndörítő készülékek nélkül? 

A felmerülő kérdések megválaszolására, egy tesztnek vetettem magam alá! Mint egyenes hajú nő én is kíváncsi voltam az igazságra! Valóban képes egy eszköz 200 fokos hő nélkül csodaszép göndörré formálni a hajamat? Be kell valljam a tesztelés előtt kételkedtem a termék valóságalapjában! De mindezt félretéve belevágtam!

hajgondorito1

Előkészület, nem nagy ördöngösség!
A szokásos módon samponnal és balzsammal mostam meg hajamat semmi csilivili alapon, majd ezek után kicsit szárítottam a hajamon a kedvenc rózsaszín törölközőmmel! Ezután jött a “nehezebb része” – gondoltam én – a varázspálca segítségével felhelyezni a színes csavarókat! Tévedtem, egyszerűbb nem is lehetett volna!

Tipp: ha tartós göndörségre vágysz, érdemes hajhabot feltenni, így komplett hajmosás nélkül is könnyen göndörré válhatsz!

Varázspálca használata!
Eljött a várva várt pillanat, hogy szivárvány színekbe boruljak, avagy hajgondorito2végre felhelyezzem a csavarókat. Eleinte rettegtem, mert fogalmam sem volt, hogy vágjak bele… de már az első próbálkozásra sikerült, voila! Teljes megvilágosodás!
A pálcára felhúztam egy csavarót,  ezek után, hogy már a csavaró fent volt a pálcán csak annyi teendőm maradt, hogy megfogjak egy tincset a hajamból és valahogy átjuttassam rá a csavarót.

A varázslat!
A pálca “horogjára” feszítettem a hajam egyik tincsét, majd folyamatosan lenyomva tartottam azt, miközben lassan a pálcát elkezdtem húzni magam felől és ekkor megtörtént a csoda! Valahogy felkerült rám a göndörítő, ne kérdezzétek hogyan, mert én csak egy óriási ujjongásra és örömtáncra emlékszem!

hajgondorito3Nem hittem a szemeimnek!
Miután eltelt 3 óra a göndörítők viselésével már úgy gondoltam, hogy ideje végre megszabadulnom tőlük és fényt deríteni az igazságra, avagy hogy tényleg lehetséges-e költséges készülékék és hő nélkül göndöríteni!

A válasz IGEN! Ilyen szépen göndörített hajam még sosem volt, pedig próbálkoztam már több tízezer forint értékű készülékekkel is, de csak elgyengítették a hajamat, töredezetté és szárazzá tették!
De itt szó sem volt ilyenről, sőt a hajam még dúsabbnak, és puhább tapintásúnak tűnt mint előtte! Ilyen varázslatos loknikról álmodni sem mertem!
Egy szó, mint száz a termék remekül végzett a teszten és teljesen meghazudtolta elképzeléseimet!

Bátran ajánlom azoknak, akik tökéletesen göndör hajra vágynak!
Az enyém innen van: kutyubazar.hu/hajgondorito
Úgy olvastam, hogy sok helyen hamisítják, szóval ha te is szeretnél vásárolni,
akkor azt tudom ajánlani, hogy te is a KütyüBazárnál rendeld meg.

Tartós göndörség egész napra!

 

Tetszik a cikkem? Oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások