Egy hangosbemondó is halkabb mint a párod horkolása?

snore_stopper_2_3

Ezen segíthet a horkolásgátló óra! Egy órával meglehet szüntetni a horkolást? A válasz IGEN!

landscape-1450282703-gettyimages-74853946Tudtad, hogy ez a rossz szokás nem csakhogy zavaró az ember környezetére, de nagyon egészségtelen is?! A horkolás növeli a vérnyomást, nehezebben pihened ki magad és az infarktus kialakulását is elősegíti.

A statisztikák azt mutatják, hogy a rendszeresen horkolóknál a szívroham esélye közel akkora mint egy láncdohányosnál! Tehát nem csak a párunknak kedvezünk vele, hanem a saját egészségünk miatt is jobb szakítani ezzel az idegőrlő dologgal.

 

A horkolásgátló óra néhány hét vagy pár hónap alatt képes csökkenteni vagy akár teljesen megszüntetni a horkolást, de még is hogyan? Egyszerű!

a-horkolas-mentes-nyugodt-ejszakaert-horkolasgatlo-ora
Alvás közben kell viselned a csuklódon elhelyezve. A horkolásgátló érzékeli mikor horkolsz és egy kis elektromos impulzust generál. Ez hatással van az elernyedt torok izmokra és pont elég ahhoz hogy megváltoztasd a pozíciód, és a horkolás alábbhagyjon. A horkolásgátló nem használható szívritmus zavarban szenvedő személyeknek, illetve egyéb szívbetegséggel rendelkező embereknek javasolt az orvossal való egyeztetés mielőtt belekezd a használatába.
Az esetek túlnyomó többségében a horkolás forrása a helytelen testtartás alvás közben. Nos, ebben segít a horkolásgátló.

Ha szeretnél egyet, támogatónktól megrendelhető, itt. kutyubazar.hu/horkolasgatlo
Remélem, neked is sikerül majd legyőznöd a horkolást!

Mivel kíváncsiak voltunk a működésére élőben is, na meg arra hogy milyen érzés az az elektromos impulzus, kértünk egyet támogatónktól és kipróbáltuk:

Tetszik a cikkem? Oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások