Nyelvtanulást segítő játék tablet!

rekt

Találtunk egy játékot ami képes lekötni a gyermeket, miközben tanul is!

Az angol nyelv ismerete napjainkban már majdnem anyanyelv szinten elvárt. Valószínűleg 1-2 évtizeden belül, egy bolti eladónak is tudnia kell majd angolul. Nem lehet elég korán elkezdeni az idegen nyelv tanulását! Emiatt, egyre több óvodában tartanak angol nyelvű foglalkozásokat, fontos megalapozni azt a tudást, amit mindenképp el kell majd sajátítaniuk a gyerekeknek.

 

Kids-playing-on-digital-tablet-deviceA gyerekek egyik kedvenc játéka mindig is a felnőttek utánzása volt, emlékszel mikor még a kis játék telefon volt a divat? A technika rohamosan fejlődik, minden nap újabb dolgokat látunk az interneten. A tabletek is egyre felkapottabbak, nagyon-nagyon sok gyerek kért tabletet karácsonyra 2015-ben. A játék amiről szó lesz, egy tablet gyerekeknek való változata, ami az angol nyelvtanulásban segít.

 

Ez a nyelvtanulást segítő kis eszköz többféle funkcióval is bír, amellett hogy megtanítja angolul, a számokat, betűket, lehet vele zenélni is. Többféle beépített zene is lejátszható rajta, például az a dal amit minden alsó tagozatos iskolás énekel, az Abc. Különböző kvíz játékok is kipróbálhatóak rajta, az egyikben a tablet betűket kér tőled, neked pedig a megfelelő gombot kell lenyomnod hogy megdicsérjen. Nagyon jó felkészítő játék, egy kis iskolakezdő számára.

Ha szeretnél egyet, a KütyüBazárnál megrendelhető, itt. kutyubazar.hu/tabletjatek

Tetszik a cikkem? Oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások