Maximális védelem az autódba, nyomkövető!

man-handing-woman-car-keys-resized

Csak egy kis szerkezet kell és bármikor megtudhatod merre jár az autód!

Az autólopás nem ritka jelensége csodálatos világunknak, sajnos sok-sok jármű “cserél” gazdát naponta. Gondolom, benned is van egy kis félsz, hogy autód nem fog rád várni mikor kijössz a bevásárlóközpontból, vagy nem lesz a helyén mikor reggel kinézel az ablakon. Mégis mi adhat kellő védelmet az autód eltulajdonítása ellen? Sajnos, a legtöbb esetben egy riasztó nem elég, komolyabb védelemre van szükséged.

Kipróbáltunk egy nyomkövetőt, sokféleképpen felhasználható de elsősorban az autónk védelmére szolgál. Most már egyáltalán nem ritka a nyomkövetővel felszerelt autó, neked is ajánlott, ha megbízható védelmet keresel. Működése gps-satellite-constellationroppant egyszerű, a GPS-be belerakunk egy SIM kártyát, amit ha tárcsázunk vagy írunk neki, az válaszban elküldi a helyzetét. Így néhány perc alatt megtudhatjuk merre jár a kocsink, bárhol is legyen a Földön.
(Érdemes elrejteni, hogy a tolvaj ne dobja ki az ablakon az első percben.)


Mire tudod még használni?

Néhány gyors példa: tegyük fel az egyik ismerősöd kölcsön kéri az autód egy útra, ki az aki nemet fog mondani neki? Jó ismeretség esetén szerintem senki, ilyenkor is jól jöhet, biztos ami biztos alapon. Esetleg ha a gyerek rendszeresen eljár a családi kocsival, de félsz hogy nem oda hordja el ahová állítja, könnyen kiderítheted. Gyakran megszökő háziállatod rossz szokásának kellemetlen következményeit is megkönnyítheted a segítségével, ráerősíted nyakörvére a nyomkövetőt és néhány perc alatt a nyomára tudsz bukkanni.

Ha szeretnél belőle egyet, támogatónktól betudod szerezni, itt.
kutyubazar.hu/gpsnyomkoveto

 

Tetszik a cikkem? Oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások