Elképesztő, nincs többé száraz bőr!

spa-zuhanyfej-anionos-klortalanito-viztisztito-hatas (1)

Egy zuhanyfejjel leválthatod az összes testápolódat. Hogy mi ez? Tényleg működik? Minden kérdésedre választ kapsz cikkünkből. Olvasd el csapatunk egyetlen női tagjának véleményét:

Ismerőseim ajánlására kipróbáltam egy különleges, úgynevezett “SPA zuhanyfejet”. Ennek a zuhanyfejnek az a különlegessége, hogy olyan kristálygolyókat tartalmaz amik klórtalanítják és szűrik a vizet.

spa-zuhanyfej-anionos-klortalanito-viztisztito-hatasKristálygolyók különböző típusai találhatóak a zuhanyfej belsejében:
– Germánium kristálygolyók (kiszűri a szervezetre és bőrre is káros klórt)
– Anion kristálygolyók (bőrápolás, frissítő hatás)
– Víztisztító kristálygolyók (baktérium és szennyeződés szűrés)
Ezek együttesen érik el a kívánt hatást.

Szerintem akkor is megérné ha nem így lenne, DE mégis nagy előny, hogy nincs szükség a cseréjükre, hiszen a zuhanyfej egyszerűen szétszedhető a golyók pedig tisztíthatóak. Ez pedig sima ecetes vízzel megoldható.

Nekem már megvan egy ideje, úgy tapasztaltam nagyjából 1-2 havonta elegendő a zuhanyfej és tartalmának kitisztítása.

 

Én nem hiszek az ilyen dolgokban, legalábbis eddig nem hittem. Mindenki tudja, hogy sok ilyen humbug dologgal lehet találkozni, de lehetőségem lett kipróbálni és nagyon bevált.

Hihetetlenül pozitívan csalódtam!

spa-zuhanyfej-anionos-klortalanito-viztisztito-hatas (2)A zuhanyzás nagyon kellemes, bizsergető masszírozó érzést kelt a speciális vízsugarának köszönhetően, ráadásul használata után nem kellett testápolót használnom. Megismétlem, nem kell testápolót használnom, a bőröm selymes és puha.

Felénk elég rossz minőségű, magas klórtartalmú a víz és nagyon kitud szárítani, havonta többször muszáj volt testápolót vásárolnom. Most már nincs rájuk szükségem.

Ezek mellett, a zuhanyfejen jóval kisebb lyukak találhatóak, így ennek a speciális fejnek köszönhetően sokkal kevesebb vizet enged át, ezáltal kevesebbet is használok el minden fürdésnél. Szerencsére a számláimon is meglátszik, mióta ezt használom.

Úgy látom nem csak én vagyok ezen a véleményen,
a Facebookon is rengeteg pozitív kommenttel találkozni:

komm1
komm2
komm3
komm4
komm5

Az enyém innen van: kutyubazar.hu/spazuhanyfej
Úgy olvastam, hogy sok helyen hamisítják, szóval ha te is szeretnél vásárolni,
akkor azt tudom ajánlani, hogy te is a KütyüBazárnál rendeld meg.

Felejtsd el a zuhanyzás utáni száraz bőrt örökre!

Tetszik a cikkem? Oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások